domingo, 31 de marzo de 2013

¡TORNA METAL GEAR!

Doncs si,sense encara data de llançament ,Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ha sigut anunciat en l' últim GDC 2013 (Game Developers Conference,a San Francisco).

La cosa es que Hideo Kojima va estar marejant la perdiu una bona temporada mostrant trailers d' una suposada nova entrega de Metal Gear  anomenada Metal Gear :Ground Zeroes i després un altre misteriós trailer d' un joc que es feia dir The Phantom Pain.Per anunciar aquest ultim,va apareixer davant la premsa un home embenat que es feia dir Joakim Mogren (Joakim es anagrama de Kojima per cert)
Al final resulta que tots dos jocs anunciats són un.Es a dir Metal Gear Solid V.I concretament la espectacular escena jugable que es veu en el trailer de The Phantom Pain,on durem a un Big Boss (atenció!!!quasi bé inval.lid) serà,de fet, el tutorial de Metal Gear Solid V.

S' espera molt d' aquest joc.I de moment té una pintaza excellent!!!

El joc sortirà per PS3,XBOX 360 I PS 4  sent els gráfics que es veuen en el video molt semblants als que es vueran en la última consola citada.

I de propina,al final teniu un video super interessant que commemora algunes de les millors bandes sonores dels videojocs mesclats amb....millor mireu-ho per vosaltres mateixos...;-)

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario