miércoles, 29 de agosto de 2012

S' APROPA MISTS OF PANDARIA!!!Doncs si.La flamant nova expansió de World of Warcraft ja s' acosta.Per ser mes exactes el pròxim 25 de setembre ja podrem passejar els nostres flamants pandes per tot Azeroth.Ueeeeee!!! :D

Repassem breument les principals novetats de la expansió:

-Nova raça: els Pandaren,que a difèrencia de les altres raçes no tenen una facció definida d' inici sino que en un moment donat (nivell 10 pel que recordo) hauran d' elegir si recolzen les accions de l' Aliança o per el contrari les de la Horda.

-Nou continent per explorar: Pandària,d' inspiració clarament oriental,pel que s' aprecia en els tráilers.

-Nova classe:els Monjos.Experts en el combat a mà nua...Els únics personatges que lluitaran cos a cos i només faran servir armes per als cops de gràcia.

-Increment del nivell d' experiència que poden adquirir els jugadors.¡Pugem a nivell 90!

-Possibilitat de fer servir les nostres mascotes de companyia en combats contra les mascotes dels altres jugadors.A través dels combats guanyaran experiència ,lo que els hi permetrà,com passa amb els nostres personatges,ser mes forts i obtindre noves habilitats.En pòques paraules,s' introdueix el factor Pokemon en el món de World of Warcraft.Es el que li faltava.¡Pot ser massa!
-Nova selecció de talents.Permetrà bàsicament una personalització més definida del nostre personatge.

-Un Mode Repte per als especialistes en treball en èquip i masmorres.Es jugarà en aquestes últimes a contrarellotge per obtindre millors recompenses qque dependran del temps en que les completem.¡Pot ser un repte molt estimulant i així ho espero!
 -Per últim pero no menys important: tornaran a haver-hi esdeveniments a camp obert:suposo que enfrontaments amb monstres poderosos i coses aixins que requeriran la colaboració entre varis jugadors.¡Torna el PvE (Player versus Environment,es a dir Jugador contra l' Entorn).¡La meva especialitat per el moment!

 En fi.¡Aviam que tal la experiència!¿Seran capaços la gent de Blizzard de millorar lo inmillorable? ¡Esperem amb moltes ganes que així sigui!

No hay comentarios:

Publicar un comentario