sábado, 4 de agosto de 2012

TRILOGIA D' EL HOBBIT CONFIRMADA


Doncs sí.Peter Jackson ha confirmat recentment via Facebook que la tercera part d' aquesta ja oficial trilogía es deixarà caure pel desembre del 2014.

Com ja vaig apuntar en un post anterior aquesta nova pel.licula no només es basará en el llibre homònim sino que tirarà dels apendixs i atenció novetat! notes i histories inacabades de J.R. Tolkien.

Tot això es conjugarà d' una manera coherent en la trama de les pel.lícules amb el resultat de que el tó de la història serà més fosc i seriós allunyantse així d' una possible història amb caire més infantil.

Recordem que el guió d' aquestes cintes ha sigut el.laborat pel mateix Jackson,Guillermo del Toro,Fran Walsh i Philippa Boyens.

Per altre banda,la primera pel.li de nom  El Hobbit :Un Viaje Inesperado s' estrenarà el pròxim 14 de desembre d' aquest any i El Hobbit : Partida y Regreso podrà ser vista tot just un any després ,el 13 de desembre del 2013.No se sap encara el títol de la ultima part de la tril.logía.

Ja vurem si li sortirà bé aquest cop a Peter Jackson aquest estirament potser un pèl forçat en forma de nova tril.logía...

No hay comentarios:

Publicar un comentario